Over ons.

Al meer dan 15 jaar zijn wij een begrip in nieuwbouw en bestaande bouw. Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen over glasvezel behang? Laat het weten..

Gestart in 2007

Destijds was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangbedrijven. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op alle gebieden. Bouwsector Nederland samen met Advies Nederland.

De Missie

Online lees je vaak dat consumenten online op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Glasvezel behang besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus echt een ervaren renovlies behanger in. Vakmannen met 10+ jaren ervaring!

Our Team

Geert van Glasvezel Behang

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij Behangservice NL ervoor dat aangesloten vakmannen hoogwaardige kwaliteit leveren.

Luis van Glasvezel Behang

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is de gene die de dagelijkse leiding heeft over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt van de projecten bij verschillende bouwprojecten op het gebied van glasvezelbehang voor nieuwbouw.

Sander van Glasvezel Behang

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is het eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij is zeer bekwam en werkt al meer dan 15 jaar voor onze organisatie.

De Glasvezelbehang Specialist van Nederland

In totaal werken er 30+ renovlies behangers bij Bouwsector Nederland. Deze hebben allemaal hun eigen regio.  Dit zijn de partners met wie wij samenwerken.

Zoek je een behanger? Huur ons dan in en maak gebruik van onze aanbieding. Meldt je direct bij ons aan!

Scroll naar boven